petek, 29. avgust 2008

Destinacija izbrana

Končnooo, vse je zmenjeno in rezervirano - z Lubijem greva že v ponedeljek na Lefkas! Malo srečna, ker sva se končno odločila in ker vem, da se bova imela nepozabno, malo vznemirjena, ker se bojim letal in ker me nove stvari vržejo s tira. Noči bodo do ponedeljka malo bolj nemirne, vendar mislim (upam), da se bo potem obrestovalo :)
Najprej sva nameravala izbrati ponudbo s polpenzionom, a sva na koncu izbrala nočitev z zajtrkom, ker nama je bilo lani tako všeč zvečer obiskovati grške tavernice (ja, tudi lani sva bila v Grčiji, na Zakintosu). Komaj čakam musako ;). Hehe.
No, pa končno bom dobila rojstnodnevno darilo (rojstni dan imam marca). Lubi mi je namreč poklonil bon za potovanje, na katerega še nisva utegnila iti. Mogoče pa mi Lubi ob tej priložnosti na romantičnem otočku pripravlja kakšno presenečenje? ;) Včeraj zvečer, ko sem ležala ob njem in je on seveda že trdno spal, sem malo sanjarila... Ampak ker se iz velikih skritih pričakovanj nikoli ne izcimi nič željenega, o tem ne bom ne pisala niti razmišljala :)
Začela pa bom s pripravami na pot, en korak je že narejen: moji nohtki so urejeni in odštekani ;) Aja, pa cunje sem tudi že dala prat :) Me pa čaka naporno pakiranje, spet me bo skrbelo, če slučajno nimam pretežkega kufra ;)
Skratka, tale vikend bo pester. Naj se začne.

Ni komentarjev: