četrtek, 26. april 2012

Čudež

Vsake toliko časa se zgodi kaj, kar resnično diši po čudežu. V ponedeljek zvečer me je Lubi šokiral z novico, da bo ta teden postal stric. Hm, njegovo svakinjo sem videla 2 dni pred tem, ne - ni bila na koncu nosečnosti. In otroci ne letijo z neba. Ne moremo jih kupiti v trgovini. Hmmm. No, gre za malo drugačen, bolj krut primer. Otročka sta posvojila. Nanj sta čakala 6 dolgih let. Potem pa, kar tako, čez noč, dobita klic. Rodila se je deklica, lahko je vajina. Seveda sta jo sprejela. In danes pride v novi domek. Včeraj smo jo že zapili, danes naj bi jo še enkrat. Da bo punca zdrava! ;)
Je pa tako malo v poduk - ponavadi pari celih 9 mesecev nabirajo vse potrebščine, izbirajo sobice, vozičke, lupinice, paničarijo, da bo zmanjkalo časa, pa kaj če kak dan prezgodaj pride na svet, a bodo že vse cunjice speglane? Imamo živ dokaz, da se vse nujne zadeve lahko uredijo v treh kratkih dneh! ;)
Tako vesela sem. In imam še eno (skoraj) nečakinjo! ;)
Dobrodošla, mala A.! Naj ti bo lepo na svetu.


8 komentarjev:

Hedvika pravi ...

To je pa res cudez. Cestitam!

Neža pravi ...

Pravijo, da kdor čaka, dočaka! :)
Dobrodošla, mala deklica, na tem svetu, naj ji bo lepo! :)

PikaFlika pravi ...

Olivija, res je. In hvala za čestitke.
Neža, ja, če prej ne obupa. Je že moralo bit za nekaj dobro, da je trajalo tako dolgo, ane. ;) Za miško se bomo pa vsi potrudili, da ji bo čim lepše. ;)

Ti.na pravi ...

Tudi jaz cestitam. Dobrodosla mala A:)

PikaFlika pravi ...

Zofija, hvala. Malo pozno, sem bila na morju. ;)

Anita pravi ...

O, čestitke!

To je pa res ganljiva zgodba.
Neplodnost je res grozna in vse preveč ljudi jo izkuša.

PikaFlika pravi ...

Anita, ganljiva ja. In obenem tudi malo grozljiva. Mene kar stisne, če pomislim, da me lahko kaj takega čaka, ko se odločiva, da je čas za novega člana.

Anita pravi ...

Potem je pa najbolje, da ne čakata predolgo. :)

Pa ni rečeno, da bi se moralo kaj takega dogajati tudi vama.

Držim pesti.