petek, 11. september 2009

Waiting for tonight

Komaj čakam današnji večer, pravzaprav že popoldne. Danes sem namreč zadnjič v službi, tako da se mi ob 16.00 spet začnejo počitnice ;) V torek pa z Lubijem spet nastopiva dopust (samo ne me še vprašat, kam greva!) ;) Zaenkrat je najbolj v igri Toskana, ampak ni še nič sigurnega. Letos se namreč z mano nekaj dogaja, in se mi ne da potovat, Lubi je seveda nad tem totalno razočaran, ampak kaj morem. Če bi bilo po moje, bi šla v naš gorski raj in na naš otoček. Bomo pa videli, kaj se bova na koncu odločila. Do sedaj se mi samo tale Toskana zdi dovolj mamljiva ;) Ko bom kaj več vedela, poročam.
Sicer pa danes pričakujem prijetno popoldne in večer, če bo Lubi za, se mi full lušta ene mehiške večerjice pa enega luštnega filmčka. Pa da malo pozabim dogodke tega tedna, ki so me čisto preveč vrgli s tira (a me zato tišči v prsih?).
Torej, še dobre 3 ure in pol na šihtu in potem domoooooooov!

Lep vikend!

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

No, fino, da je konec šihta in imaš še malo počitnic.

Spočijta se in imejta lep dopust.

Kako to, da ti ni za potovat? Mi imamo pa že do zime pomoje vse vikende zapolnjene.

Kar se pa tiče možne destinacije, je pa v bistvu del načrta za eno naše posebno potovanje čez eno leto.

In ena od javno objavljenih še neizpolnjenih želja. Zato se počutim (kot vedno, kadar kdo drugi uresniči kakšno mojo neizpolnjeno željo) malo nelagodno - si predstavljam, da bi se ti počutila tako, če bi si jaz zdaj umislila beagla.

Pa da ne boš tega vzela osebno. Če boš, bom drugič raje zase zadržala svoje misli. Ker vem, da ni tako mišljeno - vem, da je destinacija čisto priljubljena in priročna in vse.

Ne pozabi sporoičit, kam in kdaj gresta, da vidim, kdaj se vidimo. Pa pofotkajta vse in potem bomo imeli potopisno predavanje.

Pozdrav s terase!

PikaFlika pravi ...

Hvala.

Ne vem, kako da mi ni, sej za vikende bi jaz tudi z veseljem okrog hodila, samo kam daleč me ne vleče.
Kar se tiče destinacije pa zagotovo ni izbrana zato, da bi uresničila tvojo neizpolnjeno željo in sem čisto prepričana, da bo tudi pri tebi kmalu izpolnjena. Pa tudi ne jemljem nič osebno.
Sicer pa pred koncem tega tedna ne greva nikamor. Glede fotk pa don't worry, zagotovo jih bo full :)
Pozdrav iz naših deževnih koncev :)

Anonimni pravi ...

Vem:)