sreda, 26. avgust 2009

Služba

Tokrat bolj na kratko, ker reeeeeeeees nisem navajena več tako zgodaj vstajat, tako da sem že ob tako zgodnji uri zelo zelo zaspana in se mi ne ljubi sedeti za računalnikom.
Kako je v službi? Ja danes je bilo fino, sem imela ves čas kaj za delat, kofetkala sem, imeli smo njami oddelčno malico, je ena sodelavka očitno prava gurmanka - baje, da ko ona nakupuje malico za oddelek, se vsem cedijo sline... in vsaj glede na današnjo to lahko potrdim. No, ampak včeraj je bilo pa blazno tečno, zaspano, dolgočasno. Od 8 ur delavnika sem delala mogoče 2... no ali pa 3 ure. Vleklo se je nenormalno. Tako da... kaj naj rečem, mešani občutki, ampak nekaj denarja in izkušenj bo pa vendarle.
Jooooooj, ampak kako res NISEM pogrešala Ljubljane in trol in gužve in sploh vsega ljubljanskega...
Aja, pa ugotavljam, da sploh nimam nič za oblečt... Ja ja, zlajnana fora pri polni omari... ampak za v službico pa res nimam ničesar pametnega. Hja, imam bolj študentske cunce ;)
Evo, približna slika pa je, ane?

Lahko noč!

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja je slika ja. Želim ti, da bi imela ogromno dela, da bi hitro minilo. Ker če se vleče, je res brezveze.

Ja, s cunjami je pa tudi kriza. Jaz si včasih želim, da bi imeli kar uniforme. Potem ni težav z izbiro.

Srečno!

Anonimni pravi ...

Aja, a Ljubljane nisi pogrešala? Uh, mene pa vedno očara, tudi če se samo skozi peljem. No, še bolj, če se sprehodim skozi. Ljudje, raznolikost, možnost izbire. I like it. Za protiutež. Očitno sem bipolaren človek. Alpa multipolaren:)

kaoanonimna

Anonimni pravi ...

Ma res je nisem pogrešala. Te trole in to, res mi ni, očitno mesta niso zame :) je pa res, da si tudi jaz že želim spet kakega sprehoda po starem delu, tam mi je všeč :)
Pa sej polarnost je ql, se vsaj povsod dobro počutiš. al kako ;)

Anonimni pravi ...

In tko, kuko kej? Kej nouga?

:)

PikaFlika pravi ...

Jah bo, nouga pa niti ni :) mal delam, mal srfam :) trenutno (očitno) srfam :))

Anonimni pravi ...

To boš mela kondicije. Pa barve:)