petek, 5. december 2008

Wishlist

Kar si želiš od drugih, najprej naredi sam, pravijo. Zato objavljam moj seznam želja, za katere si želim, da bi mi jih letos izpolnil Božiček :) No, tiste materialne in (bolj ali manj) dostopne in sprejemljive - za naše in vaše denarnice :) Verjetno se bo zgodilo, da bom seznam dopolnjevala...

  1. Torba. Taka za na fax, ogromna, vendar funkcionalna! Z veliko žepi in predalčki, da nimam vsega nametanega. Najraje črna, fensi.
  2. Am... Swarowski? :) No more words needed. :)
  3. Nujno potrebujem VSAJ ene hlače in zimsko jakno in zimske čevlje. Ampak vem, da to bolj težko kdo kupi brez moje prisotnosti...
  4. Fensi šmensi majčka, tunika ali kaj podobnega, eleganten stil...
  5. Zimske čeveljčke za v sneg (lani sem v Hervisu ene luštne vidla...)... bistvo je, da so topli in ne premočijo!
  6. Kapa in šal (nič hudega, če so zraven še rokavičke;).Komplet, štrikan, fensi. Ne tak za smučat, tak za zraven plaščka, ki je, by the way, temno siv.
  7. Črna ali temno siva kapa, ki ne vem točno, kako se ji reče. Baretka s šiltom?
  8. Bon za Hervis, ker potrebujem nove smučarske hlače.
  9. Boni za H&M in C&A so vedno dobrodošli.
  10. Šalčka, tista ta dvonadstropna, ki ima na vrhu čisto pravi mali čajniček. Imajo jih v čajnicah, ampak so hudičevo drage :) No, 2 taki šalčki, ker ne maram piti čaja sama.
  11. V Müllerju ne moreš falit darila zame (omamno dišeče žajfice, mleka za telo, masažna olja, Essence make-up in laki za nohte, parfumčki, bižuterija (al kako se že reče)...).
  12. Tudi v Accessories bolj težko.
  13. Denarnica za kovančke. Menda se temu reče mošnjiček. Ampak mora biti fensi :)
Zaenkrat je to to... :)

P.S. Seznam sem spremenila in uredila po prioritetah.

Ni komentarjev: