sreda, 28. januar 2009

Updates

Po tolikem času brez pisanja, se je nabralo kar nekaj "apdejtov".

Za mano sta 2 izpita, čakam na rezultate. Pred mano so "počitnice"... če si sploh zaslužijo to ime, glede na to, da me 18.2. čaka naslednji izpit. Ampak si bova z Lubijem vseeno privoščila en teden v našem zimskem raju, nekaj ur na dan za učenje se bo vseeno našlo. Pa še smučanje in savnanje bosta poskrbela za zabavo in sprostitev... Aja, pa še darilni bon za masažo imam, sem ga dobila za najin posebni dan.
Zgodilo se je tudi to, da sva po kar nekajmesečnem molku, z zeloooo dolgoletno prijateljico E. spet na vezi in se trudiva doseči (vsaj približek tistega), kar sva nekoč imeli.
Ta vikend naju čakata dve rojstnodnevni zabavi - no, ena malo bolj zabavna kot druga (prva je namreč družinska, od ta priženjene družine:)). Potem pa odhitiva v našo hiško. No, pred tem bi bilo precej nujno malo spraviti sobo v red, zadnje tedne je bila dejavnost pospravljanja nekoliko na stranskem tiru, ekonomika in pravo sta se zrinila v ospredje. Pa tudi za mojo lepoto bi bilo mogoče še kaj storiti. Razmišljam, da bi se jutri spet spremenila v svetlolasko ;)
Aja, nove se tudi moje smučke, ker pa z Lubijem skrbiva za varnost, sva kupila tudi čeladi in nova smučarska očala (če me srečate na smučišču, najbrž ne boste vedeli, da sem jaz).
Kaj je še novega? Hm, morda to, da danes popoldne lahko prav zares počivam? :)

Lep (čeprav siv) dan vsem skupaj!

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

In od takrat nič novega?

Anonimni pravi ...

Zvesti oboževalci še vedno čakamo....